România: Sat fără câini.
Când francezii de la Auchan încearcă să fure un cetățean apar și consecințele.
Așa au încercat și cei de la Renault și au pierdut procesul (dosar nr. 5355/2/2020)
Mare atenție la casele multinaționalelor – Fură de rup (că în Codrul Verde), căci doar România a ajuns, din păcate sat fără câini, cu nulități la comandă!
Deși nu mă omor după multinaționale (preferând produsele din ograda fermierului român), astăzi m-a mâncat undeva și am mers să cumpăr strictul necesar de la Auchan, Drumul Taberei.
Când primesc bonul, să leșin și nu alta.
Prețul de plătit 771,72 lei.
După o scurtă verificare de câteva secunde constat că am fost Furat la Propriu de către o angajată Auchan cu peste 270 de lei.
Mai exact furăciune pe față a la France de 278,29 lei.
Prețul ce trebuia de fapt să-l plătesc era de 493,43 lei.
Deci Fracezii vin în România să Fure.
Renault a încercat să mă fure și m-a discriminat (Doras 5355/2/2020), Auchan încearcă să mă fure, Minsiterul Apărării Naționale m-a furat la greu, Statul ROmân mă fură, funcționarii obedienți mă fură.
Cine mai vrea să mă Fure?
|
Părţi
|
Şedinţe
|
Definitivă
Numărul dosarului: 5355/2/2020Numărul vechi al dosarului:
-Data formării dosarului la ÎCCJ: 05.10.2021
Data inițială a dosarului: 30.09.2020
Materia juridică din care face parte obiectul dosarului: Contencios administrativ şi fiscal
Secție: Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal
Obiectul dosarului: anulare act administrativ
Obiectele secundare ale dosarului:
-Stadiul procesual: Recurs Stadiul procesual combinat:
-Părțile din dosar:
- ASOCIAŢIA CIVICĂ STOP DISCRIMINĂRII CETĂŢENILOR – Petent (Intervenient în numele altei persoane)
- BĂZĂVAN DAN – Recurent (Reclamant)Data emiterii ultimei comunicări (faza prealabilă judecăţii): 25.11.2021
- CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII – Intimat (Pârât)Data emiterii ultimei comunicări (faza prealabilă judecăţii): 13.10.2021
- RENAULT COMERCIAL ROUMANIE SRL – Intimat (Pârât)Data emiterii ultimei comunicări (faza prealabilă judecăţii): 13.10.2021
- SC MERIDIAN VEST SRL – Recurent (Pârât)Data emiterii ultimei comunicări (faza prealabilă judecăţii): 12.11.2021
- AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR – Intimat (Pârât)Data emiterii ultimei comunicări (faza prealabilă judecăţii): 13.10.2021
- GROUPE RENAULT ROMÂNIA – Intimat (Pârât)Data emiterii ultimei comunicări (faza prealabilă judecăţii): 13.10.2021
Ședințe de judecată:
Dată de ședință | Ora de începere a ședinței |
---|
02.11.20229:00
- Complet de judecată: Completul nr.10 NCPC
- Numărul documentului de soluționare: 5104/2022
- Data documentului de soluționare: 02.11.2022
- Tipul documentului de soluționare: Hotarâre
- Soluție: Recurs (alte soluţii) – Anulează cererea de recurs
- Detalii soluţie: Admite excepţia nulităţii. Anulează recursul declarat de recurenta-pârâtă SC Meridian Vest SRL împotriva sentinţei nr. 619 din 19 aprilie 2021 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca netimbrat. Respinge ca tardiv recursul declarat împotriva soluţiei privind cererea de sesizare a Curţii Constituţionale. Respinge recursul declarat de recurentul-reclamant Băzăvan Dan împotriva aceleiaşi sentinţe, ca nefondat. Respinge cererea de intervenţie formulată de Asociaţia Civică Stop Discriminării Cetăţenilor. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 2 noiembrie 2022.
Deși i-am cerut angajatei în cauză să reverifice sumele, cu o față tâmpă se uita la mine de parcă idiotul eram eu și nu ea.
Pardon de expresie dar prostului e bine să îi spui pe nume, nu să îl faci mai deștept căci are consecințe mai târziu.
Și-a chemat superiorul și verificând constată că de fapt aveam de plată 493.43 lei.
Conform art. 228 NCP – Furtul (1) Luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. (2) Fapta constituie furt şi dacă bunul aparţine în întregime sau în parte făptuitorului, dar în momentul săvârşirii acel bun se găsea în posesia sau detenţia legitimă a altei persoane. (3) Se consideră bunuri mobile şi înscrisurile, energia electrică, precum şi orice alt fel de energie care are valoare economică.
Și merge de minune, corelat cu art. 367 NCP – Constituirea unui grup infracţional organizat (1) Iniţierea sau constituirea unui grup infracţional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. (2) Când infracţiunea care intră în scopul grupului infracţional organizat este sancţionată de lege cu pedeapsa detenţiunii pe viaţă sau cu închisoarea mai mare de 10 ani, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. (3) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) au fost urmate de săvârşirea unei infracţiuni, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni. (4) Nu se pedepsesc persoanele care au comis faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2), dacă denunţă autorităţilor grupul infracţional organizat, înainte ca acesta să fi fost descoperit şi să se fi început săvârşirea vreuneia dintre infracţiunile care intră în scopul grupului. (5) Dacă persoana care a săvârşit una dintre faptele prevăzute în alin. (1)-(3) înlesneşte, în cursul urmăririi penale, aflarea adevărului şi tragerea la răspundere penală a unuia sau mai multor membri ai unui grup infracţional organizat, limitele speciale ale pedepsei se reduc la jumătate. (6) Prin grup infracţional organizat se înţelege grupul structurat, format din trei sau mai multe persoane, constituit pentru o anumită perioadă de timp şi pentru a acţiona în mod coordonat în scopul comiterii uneia sau mai multor infracţiuni.